Ajutor

Ce este Banca de Mulțumiri?

Banca de Mulțumiri reprezintă agregatorul online care oferă inspirație tuturor oamenilor care doresc să spună „multumesc” în maniere cât mai serioase sau cât mai neconvenționale și haioase. Prin intermediul acestei platforme ne propunem să strângem „multumesc-urile” tuturor celor care se înscriu pe platformă și încarcă conținut, astfel încât să devenim cea mai mare platformă online dedicată mulțumirilor.

Află mai multe aici.

Cum îmi creez cont?

Trebuie să te înregistrezi cu cont unic pe website-ul www.bancademultumiri.ro, accesând secțiunea “Login” din meniu. Poți alege varianta de logare cu Facebook, dând click pe butonul “Conectează-te cu Facebook” sau varianta de introducere a datelor de logare, accesând linkul https://bancademultumiri.ro/login

Cum încarc conținut?

După ce te-ai logat, accesează “Contul meu” din meniu, apoi butonul “Upload”. Poți alege orice tip de format spre incarcare: imagine (dimensiune maximă 3mb), GIF (dimensiune maximă 10 mb), audio (dimensiune maximă 5mb), video (dimensiună maxima 100mb).

Cum pot câștiga?

Odată ce ai încărcat conținut în platformă și incepi să primești voturi, ai șanse să câștigi marele premiu. Cu cât încarci mai multe conținuturi cresc și sansele de a primi voturi. Desemnarea câștigătorului va avea loc prin șanse, aleatoriu, cu ajutorul unui program informatic specializat (www.miniwebtool.com/list-randomizer)

Am urcat un conținut. De ce nu pot să îl văd?

Conținutul tău poate fi în curs de aprobare sau a fost dezaprobat. În ambele cazuri vei fi notificat pe mail. Te rugăm să verifici adresa de mail.

Conținutul meu nu a fost aprobat. De ce?

Conținutul tău nu a fost aprobat deoarece nu conține un act de gratitudine și nu întrunește condițiile din regulament de la punctul 6.1 Conditii de participare.

Conținutul meu trebuie să fie autentic?

Da. Conținutul urcat trebuie să fie generat de tine 100%, trebuie să fie propriu și original. În cazul în care conținutul este downloadat/copiat de pe internet, acesta va fi respins, fiind considerat conținut fraudulos.

Am urcat o poză/video/gif/audio care nu mai îmi place. Cum șterg conținutul?

Poți șterge oricând conținutul urcat accesând secțiunea “Contul meu” și dând click pe iconița de ștergere din stânga-sus aflată pe fiecare bucată de conținut.